Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Ο George A.Papandreou στο facebook

Μετά από μια απομαγνητοφώνηση, μπήκα στο Facebook (http://www.facebook.com/) για να στείλω μήνυμα σε κάποιον φίλο στην Κύπρο. Δεν θυμάμαι κι εγώ πώς, αλλά έπεσα στο προφίλ του Γιώργου Παπανδρέου που από ότι είδα πρέπει να έχει λογαριασμό στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα από το τέλος Νοεμβρίου. Μου αρέσει αυτή η ψευδαίσθηση που σου δίνει το μέσο, να νομίζεις δηλαδή ότι βρίσκεσαι κοντά σε όλους. Ο Παπανδρέου εμφανίζεται να έχει περισσότερους από 500 "φίλους" στον κόσμο και έχει ανεβάσει στο προφίλ του αυτή τη φωτογραφία που τον παρουσιάζει ως λαοφιλή ηγέτη. Όσο συμπαθής κι αν μου είναι, δεν μπορώ να μην το πω: Μακάρι να ήταν εξίσου δυναμικός και στην αντιπολίτευση...
Υ.Γ. Πριν λίγες μέρες το Έθνος είχε αναφερθεί στο θέμα παρουσιάζοντας τους Έλληνες πολιτικούς που έχουν προφίλ στο facebook.

2 σχόλια:

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

kalos...alla...

AXROMOS AGEYSTOS KAI AOSMOS
KAI POLY KRYOS...
ALLA SIGOYRA POLY KALYTEROS APO TON BENI...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΚΛΕΒΑΙΤΕ ΟΛΟ ΤΩΝ ΦΤΟΧΩ ΚΟΣΜΑΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΟΙΤΙΚΟΙ. ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΛΕΙΡΩΣΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΚΑΣΤΙΤΕ ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΡΟΔΩΤΑΙΣ:!: